arabtjejen

Alla inlägg under december 2011

Av Rebecka - 28 december 2011 19:03

Det har INTE varit min dag idag, grunden till dagens inlägg.

Anledningar:

1. Ylle ska till kliniken imorgon, stackaren.

2. Jag kunde inte vara med på dressyrclearrounden för att jag inte mådde så bra.

3. Jag är genomförkyld.

4. Jag saknar mitt före detta, men jag kan inte ta tillbaka honom :'(


Men imorgon blir det i alla fall bättre, hoppas jag. Ska vara med på clearrounden med Pampas på 60 och 70 cm, och imorgon ska det tydligen vara omhoppning också, så det är bara att ladda upp för det.

Eller, en sak var bra idag, fick rida Pampas lite i dressyr på sandbanan, och Rebecka red Chivas. Har bestämt mig för att boka en privatträning för Lotta med Pampas, så kanske jag kan ha honom nästa dressyrclearround, han har en jättefin skritt och trav, går helt underbart i form då också, men i galoppen vill han gärna springa iväg lite.


Gjorde en ny header imorse förresten, tycker ni om den? Tänk på att jag är nybörjare på det här.

Har i alla fall startat en omröstning om ni tycker om den eller inte, så lämna er åsikt!


 

Av Rebecka - 27 december 2011 21:28

Ännu en dag till ända, tillbringades till stor del ute i stallet. Var ute vid elva ungefär, och då fixade jag allting så allt var klart sen. Sen kom också Maja och Rebecka (ja, hon heter samma som jag, men det är väl inte så konstigt att fler har det bästa namnet) och så hade vi roligt resten av dagen. Tog in Ylle någon timme innan lunch, och pysslade med honom och gick ut på en liten promenad med honom.

Men lilla konstiga häst, på väg uppåt från stallet var han hur lugn som helst, men på väg hem var han helstirrig verkligen! Jag menar, han höll på att springa över Jonas som vi mötte på vägen, busunge!


    

Bild på älsklingen, man ser verkligen att han är på väg att frusta!


Sen hjälptes jag, Rebecka och Maja åt att ta in hästarna, och släppa valackerna och ponnysarna, och sedan åt vi lunch, innan vi skulle rida. Jag fick rida Cola och Rebecka Hottan, Maja red sin foderhäst.

Och efter DET var det bara att börja vänta på att bli hämtade, vi skulle även skjutsa hem Rebecka, och sen kunde vi åka hem.

Skriver mer imorgon, innan jag åker till stallet, har avanmält mig från clearrounden men ska vara ute i stallet ändå.


TIPS!

Släng gärna in fler kommentarer, har hyfsat med besökare, men ni SMYGER! Skriv in URL-en till era bloggar, så kollar jag in de och skriver kommentarer, tycker jag om den så följer jag den.

Vill ni byta länk eller byta på bloglovin? Lämna en kommentar, vilket är bättre än mejl, men det går också bra.

Av Rebecka - 27 december 2011 09:38

Den personen är INTE jag kan jag bara säga, irriterande är det minsta ordet när man känner att man måste gå upp vid nio, bara för att man inte kan somna om!


    

Verkar bli en bra dag, eller hur?


Av Rebecka - 26 december 2011 22:03

Har verkligen den låten på hjärnan nu, hoppas ni kommer ihåg den så den sätter sig på ERA hjärnor också! Dåligt skämt, jag vet.

Har kört Dance igen, kommer för tusan bli beroende av det, särskilt de krävande låtarna. Varför? Det känns så bra i hela kroppen efter det!

Över lunch åkte vi till Sharpman för att köpa lite grejer, och en hel del grejer på listan blev faktiskt avprickade!


[X]Ridväst

[X]Ridhjälm

[]Ridstövlar

[X]Tävlingsskjorta

[]Träns 


Så, det här skulle jag ha. Hittade en Airowear-väst, en rutig som Andrea i min måndagsgrupp har, den ser grymt skön ut! Hittade också en ny ridhjälm, tycker mer om de renare/enklare än de nya med massor extrafinesser på. Ridstövlar hittade vi inte några bra, men vi ska åka till Travshopen någon dag och hoppas på att fynda lite där. Tävlingsskjorta var det första som hittades, hängde där, "stod" HÄR ÄR DIN SKJORTA på den. Vi köpte den alltså.

Tävlingsträns till Ylle skulle vi också ha, men det fanns inga snygga, Travshopen, here we come.

Och såklart hittar man något extra, ett snyggt schabrak på extrapris!


  

Fin hjälm, satt helt perfekt!


Stallet var det härnäst. Har anmält mig till lätt B, dressyrclearround på onsdag med Nobell, så det blev att träna lite med honom idag, duktig var han i alla fall. Sen i väntan på att Amelie skulle träna färdigt med Dolly gjorde jag iordning Nobell, och sen höll jag på med Ylle en lång stund. Han får ju inte ridas på grund av sitt ben, ska till kliniken på torsdag, så det blir bara borsta och pyssla en tid framöver. Sen fanns det ännu lite tid över, och då ordnade jag även maten åt Sannas hästar, då jag inte visste när hon skulle komma ut, så slapp hon tänka på det om hon kom ut snt i alla fall.


Nu ska jag sluta mörda er med tråkig info, godnatt, skriver mer imorgon.

Av Rebecka - 25 december 2011 23:53

Ville bara påpeka att de på visningsbilden är jag och finaste Alexzandra, tycker grymt mycket om dig gumman, glöm aldrig bort det<3 Måste få till en gruppbild på alla fina tjejer tillsammans, rakt upp på bloggen när den dagen kommer.


 

Av Rebecka - 25 december 2011 23:37

Firade precis julafton för andra gången, farmor och farfar kom ju hit från Göteborg och så firade vi med de också, alltså lite fler julklappar. Fick bl a några snygga tröjor, saker till hästen, en morgonrock, en vintertröja för stallet, och så. Men också fick jag en ONEPIECE. Jag AVSKYR onepiece, så därför fick mamma ta den istället. Sen fick jag och Amelie tillsammans det där dansspelet till playstation move, fan va kul det var, har kört några av de tuffaste låtarna så är helt slut nu. Men jag ska träna hela veckan på låtarna, och så ska jag utmana alla gästerna på nyårsafton. Mohaha!
Skulle kunna ta bild på allting jag fick, men ska sova nu, somnar allvarligt talat vid datorn snart, varför blir de ALDRIG klara med bloggplatsen-appen!?


Av Rebecka - 25 december 2011 17:15

Bloggar inte förrän nu, då jag varit i stallet i princip hela dagen, förutom innan insläppet, då vi åkte hem för att fixa inför att farföräldrarna skulle komma. Sen åkte vi tillbaka till stallet, jag hade fått lov av Sanna att rida Felix igen och finingen var underbar idag också! Hemma nu då, men ska tillbaka nån gång efter sju, för att kvällsfodra och så ska Felix få sitt utetäcke på sig till imorgon.

Igår var det ju julafton i allafall, fick ni något fint? Jag fick massor som jag ville ha!

Lite bilder:


 

Jättefin tröja, lila varma vantar, ett par vinterridhandskar, ett borstset, och en bok.


Boken är iaf en som jag velat läsa mycket länge, fel vinkel på bilden, men det får duga, Of Mice and Men av John Steinbeck. 

   

Fläckiga, varma tofflor, mössa med hörlurar, smycken. 

Loggbok, body lotion, skrivbok, penna, hjärtsak att hänga någonstans, presentkort på Gina Tricot och Make up Store, mascara och kajalpenna.

   

Och bäst av allt, väska från Desigual, är så bra så just den blir det fler bilder på.

   



Vad fick ni i julklapp?


Av Rebecka - 24 december 2011 12:36

Om nån timme åker vi för att fira jul, och man är fixad och klar. Hopplösheten känns fortfarande, men det är bara på med ett leende och försöka att inte låtsas om det.


 

Tro mig, enda gången jag tar såna här bilder.

Presentation


Välkommen till mitt liv, hoppas du vill dela vad jag tänker på och skriver.

Vill du kontakta mig?
Mejl: rebeckaselhag@gmail.com

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Musik


Ovido - Quiz & Flashcards